Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulumuz Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencilerimizden Fatih AYHAN, Yasir Süleyman ÖZTÜRK, Şevval ANLAMAZ, Şeyda POLAT, Dilek ŞAHİN, Seda COŞKUN ve Kübra Fikriye KARTAL Öğr. Gör. Remzi BİLGİLİ’nin danışmanlığında Antalya da gerçekleştirilen 29. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarına katılmışlardır.
Fuar kapsamında Türkiye Aşçılar Federasyonu Antalya Gastronomi Eğitimcileri Birliğinin düzenlediği “ Mavi Vatan Balık ” grup yarışmasına katılan 1. Grup (Fatih AYHAN, Yasir Süleyman ÖZTÜRK, Seda COŞKUN) ve 2. Grup (Şevval ANLAMAZ, Şeyda POLAT, Dilek ŞAHİN) öğrencilerimiz Bronz Madalya almışlardır. Ayrıca “ Yılın Altın Şefi ” bireysel yarışması katılan Yasir Süleyman ÖZTÜRK ve Kübra Fikriye KARTAL öğrencilerimizde Bronz Madalya almışlardır.
Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Songül ÖZÜM yarışmada başarı sağlayan öğrencilerimizi tebrik ederek ve Öğr. Gör. Remzi BİLGİLİ’ ye katkılarından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.